Trainingen

Personal Training

Wil je persoonlijke begeleiding tijdens je trainingen? Dat kan. Ik geef personal training. 

Wil je meer bewegen, fitter worden, of sterker worden? Of wil je een persoonlijk record lopen op de tien kilometer? Wat jouw doel ook is, het is mijn doel om jouw doel te bereiken.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je doelen en wensen. Vervolgens maak ik een trainingsprogramma en gaan we aan de slag.

Trainingen kunnen bestaan uit hardlopen, een bootcamp vorm, krachttraining of fietsen. Trainingen vinden plaats in Hoogmade (nabij Leiden) of tegen reiskostenvergoeding op een andere locatie. 

Groeps training

Sporten is goed voor je lijf en gezellig om te doen met anderen. Wil je met een groep trainen en wil je daar begeleiding bij? Ik verzorg groepstrainingen voor vriendengroepen, verenigingen en bedrijven.

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jullie wensen zijn.  Fit worden, gezond blijven, een prestatie leveren of gewoon een gezellig uitje?  Voor ieders doel of wens maak ik een passende training of serie van meerdere trainingen. 

Trainingen kunnen bestaan uit hardlopen, een bootcamp vorm, krachttraining of fietsen. Trainingen vinden plaats in Hoogmade (nabij Leiden) of tegen reiskostenvergoeding op een andere locatie. 

Schaats training

Wil je beter leren schaatsen of skeeleren, en wil je daar professionele begeleiding bij? Ik geef schaats- en skeelertrainingen voor groepen en individuen. 

Het maakt niet uit wat je doel is. Ik neem je mee voor het eerste rondje op de ijsbaan, ik help je met de eerste keer overstappen of we werken aan een verbetering van je persoonlijk record. Ik assisteer bij de laatste voorbereidingen voordat je naar de Weissensee gaat, of ik slijp je techniek bij richting perfectie. Ik doe er alles aan om je te helpen met het behalen van je doelen.

Je kunt een losse training boeken, of bijvoorbeeld een serie van 10 trainingen. Je kunt personal training krijgen, maar je kunt je ook met een groep aanmelden. Ik hoor graag wat je wensen zijn, dan gaan we aan de slag. 

Skeeleren kan het hele jaar door, als de weg droog is. Schaatsen kan van september tot en met maart. 

Schaats clinics

Zoek je een sportief uitje voor je vereniging of bedrijf? Ik verzorg schaatsclinics. 

Een clinic start ik altijd met een warming-up. Als iedereen warm is, start het techniekgedeelte. Door middel van oefeningen wordt de schaatstechniek verbeterd. Het maakt niet uit wat het niveau van de groep is, want het mooie aan schaatsen is dat je nooit uitgeleerd bent. Zonder rekje leren schaatsen, 'pootje over' de bocht door gaan, of de techniek bijslijpen voor een lange koers op de Weissensee of een persoonlijk record op de 1500 meter? Ik maak overal een leuk en passend programma voor.

Met iedereen die na de techniektraining nog energie over heeft, doen we vaak nog een wedstrijd. Er wordt gestreden om het snelste rondje, of in een estafettevorm voor de snelste binnenkomst na een aantal ronden. Tijdens de borrel of warme chocomelk met slagroom geef ik een inkijkje in het leven van een topschaatser. Ik vertel over mijn ervaringen en mijn ideeën over wat er nodig is om de wereldtop te bereiken. 

 

Maak direct een afspraak voor een training